Patnáctniny, oslavím je společně… Všechno nejlepší Hemojunioru!

Už jen týden dělí Hemojunior od oslav 15. výročí jeho založení. Patnáctiny oslaví společně současní i bývalí členové, jejich rodiny a přátelé, sponzoři a další přihlášení v parku Mirákulum v Milovicích.

Milý HemojunioreSraz je v sobotu 21. května 2016 mezi 10. a 11. hodinou na parkovišti u registračního místa označeného logem Hemojunioru. Všem přihlášeným zájemcům už byl zaslány organizační pokyny e-mailem. Vstup je pro všechny hosty zdarma. Vážíme si, že nám vedení parku Mirákulum umožnilo oslavit narozeniny právě v prostorách areálu se spoustou zábavy pro děti i dospělé. A děkujeme také za dárek, kterým je vstupné zdarma pro hemofiliky. Zbytek nákladů platí Hemojunior. Velký dík patří paní Mgr. Janě Midrlové za skvělou spolupráci, vstřícnost, ochotu a velmi příjemnou komunikaci při zajišťování této akce.

K patnáctinám už Hemojunior přijímá gratulace, jedno hezké a milé přání dorazilo také z Brna. Poslala ho paní doktorka Světlanka, která byla důležitou součástí dosavadního fungování našeho spolku. Narozeninový dopis si můžete přečíst vpravo na této stránce. Všichni moc děkujeme! Snad se společně dočkáme i plnoletosti nebo třeba dalších patnácti let…

Tak všechno nejlepší a těším se na vás příští sobotu!