Jsme tu znovu pro vás. A přesouváme se blíž Praze

Nyní již tradiční a pro mnohé legendární akce, pro níž se vžil název Jezerka, se tentokrát přesouvá blíž ku Praze. Mezigenerační setkání hemofiliků se spoustou přednášek a workshopů se koná se v termínu 21. až 23. 10. 2016 v hotelu Aquapalace v Čestlicích.

Letos Hemojunior ve spolupráci s Českým svazem hemofiliků a za podpory firmy Baxalta pořádá už třetí ročník podzimního setkání, stejně jako v hotelu Jezerka u sečské přehrady i luxusních prostorách u populárního aquaparku u sjezdu z dálnice D1 zůstává ústředním heslem „Jsme tu pro vás“.

Hlavní náplní víkendu bude sobotní odborný program, kde vystoupí lékaři – hematologové z ÚHKT Praha a dětské nemocnice Brno Peter Salaj a Jan Blatný, ortopéd Petr Teyssler, stomatoložka Eva Zapletalová, fyzioterapeutka Marie Katzerová, přítomná bude opět i odbornice na otázky sociální Marcela Štáfová. Dále jsou v jednání také specialisti v psychologii a kardiologii, v pátek večer bude příležitost potkat se s už několik let spolupracujícím hepatologem Petrem Urbánkem a pohovořit o novinkách v léčbě žloutenky typu C.

Stejně jako v předchozích letech budou mít rodiče možnost svěřit děti do profesionální péče tak, aby se mohli zúčastnit přednášek. V plánu jsou pochopitelně také oblíbené workshopy, nebo chcete-li besedy s odborníky na dané téma s možností individuální i skupinové diskuze.

A teď to hlavní: poplatky účastníků zůstávají také beze změny, členové ČSH a Hemojunioru zaplatí 500,- Kč, nečlenové 1000,- Kč, děti členů do 18 let zdarma, děti nečlenů 500,- Kč. To se ale týká jen těch, kteří budou chtít využít nocleh přímo v areálu. Kdo v hotelu přespávat nebude a přijde jen na odborný program, zaplatí členové ČSH a Hemojunioru 200,- Kč, nečlenové 500,- Kč, děti členů do 18 let zdarma, děti nečlenů 200,- Kč. Cena obsahuje svačinu, oběd a pokud bude zájem, tak je možnost dotat i večeři a vstup do wellness. Pro členy Hemojunioru platí, že jeden člen rovná se jedna dospělá osoba. Prosíme, abyste na to při přihlašování pamatovali stejně jako na to, že v roce 2016 proběhla rozsáhlá revize členství.

Přihlášky na říjnové setkání můžete vyplňovat ZDE. Uzávěřka je 30. září 2016, ale neotálejte, protože v případě velké zájmu může být kapacita omezena a na vás se nemusí nutně dostat.

Těšíme se, že i po změně prostředí bude akce opět pozitivně hodnocena a pomůže všem zúčastněným. V případě jakýchkoliv dotazů nás neváhejte kontaktovat.