Vznikla hezká tradice. ČSH a Hemojunior pořádájí už čtvrtý společenský večer

Hemofilické organizace pořádají 12. ledna 2019 už čtvrtý ročník společenského večera v pražském hotelu Alcron. Přihlaste se i vy!

Vážení přátelé, milí členové,
čtyři jsou třeba roční období: jaro, léto, podzim, zima – s hemofiliky v Alcronu je vždycky prima. A čtyři už budou v roce 2019 také akce, pro něž se vžil zkrácený název „hemoples“.

Dovolte nám tedy, abychom vás jménem obou organizací pozvali na už 4. společenský večer Českého svazu hemofiliků a Hemojunioru, který se koná v sobotu 12. ledna 2019 v pražském luxusním hotelu Alcron Radisson Blu. Program začíná v 18:00, vstup do sálu bude hostům umožněn od 17:15.

PLAKAT-page-001K tanci a poslechu zahraje opět kapela Wocaties Band, jsme rádi, že jim loňský ročník tak líbil, že se na hemofilickou zábavu těší znovu. Součástí programu bude pochopitelně také oblíbená tombola a exkluzivně vystoupí David Řehák, které by měl doplnit jeho bratr Jakub, hemofilik B. Tato vzácná a velmi talentovaná dvojice mladých mužů si připraví kromě kytar zřejmě i ukulele. S rodinou chystají i jedno překvapení. Pro hosty bude samozřejmě připraveno občerstvení formou rautu, pivo, víno a nealko dostanou hosté zdarma. Však už to znáte.

Při premiérovém ročníku v roce 2016 jsme nevěděli, jakou bude mít hemoples v Alcronu budounost, jestli povede a jestli se tato – v historii fungování obou organizací výjimečná – akce uchytí. Rozhodli jsme ji zorganizovat jako poděkování dlouholetým sponzorům, významným sponzorům a lidem, kteří se o nás starají a pomáhají nám.

Ale ze společenského večeru Českého svazu hemofiliků a Hemojunioru se stala hlavně příležitost pro nás všechny se zase potkat a pobavit se v netradičních prostorách a v netradičním oblečení. Vzhledem k pozitivním ohlasům vznikla v hotelu Alcron hezká tradice. Pro Hemojunior je navíc rok 2019 speciální kvůli tomu, že se dožije plnoletosti. Ano, funguje už od roku 2001.
Důrazně upozorňujeme na to, že ke vstupu do hotelu je nutný společenský oděv.

Pokud máte zájem se zúčastnit, vyplňte přihlášku pod tímto odkazem. Vzhledem ke kapacitě sálu 100 osob vám vstupenku zašleme až po zaplacení ceny 250 korun na účet 2109200873/2700 (do poznámky uveďte celé jméno a „spoluúčast akce Alcron“). Díky tomu by se mělo dostat na všechny skutečné zájemce.

Děkujeme za pochopení a těšíme se opět na viděnou! Kam se hrabe Star Dance… :)

V případě jakýchkoliv dotazů, kontaktujte předsedu Hemojunioru (Michael Bereň, beren@hemojunior.cz, 721 738 541). Pokud byste chtěli přispět nějakou zajímavou věcí do tomboly, obraťte se na Katku Altmanovou (katerina.altmanova@seznam.cz, 603 412 691), prosím.

S uctivým pozdravem
Michael Bereň, Hemojunior
Martin Bohůn, Český svaz hemofiliků