Je nám osmnáct aneb PF 2019. Hemojunior děkuje (nejen) novým sponzorům a všem přeje krásné Vánoce

Předvánoční přípravy vrcholí a Hemojunior by chtěl do toho všeho mumraje přinést trochu klidu. Hemofilická organizace přeje všem členům, přátelům, zdravotníkům a hlavně partnerům a sponzorům krásné Vánoce a šťastný nový rok 2019.

Hemojunioru se krátí čas, kdy ještě může být považován za dítě – právnickou terminologií řečeno za neopatřenou osobu do 18 let. V příštím roce totiž oslaví hemofilická organizace, která pomáhá právě dětem a jejich rodinám, plnoletost. Moc si vážíme toho, že se podařilo toho malého „hemofilika“ provést životem až do fáze, kdy opouští dětské oddělení a poprat se s dospělostí se vším všudy.

Také díky tomu, že nám pomáháte, se Hemojunioru daří dobře a na dobu po 18.npf2019arozeninách by měl být připraven. Jenom v tomto roce jsme získali několik nových sponzorů – jmenovitě firmy Equabank, Inter Expres, Startmann, paní Urbanovou, pana Nepalu, pana Martáka (jednatele Exportisu) s manželkou nebo spolupracovníky pana Franeka a pana Čejku, který sám má syna hemofilika.

Stále jsme samozřejmě v úzkém kontaktu s farmaceutickými společnostmi, bez nichž bychom takřka nemohli fungovat. Proto nás těší, že jsme zahájili rozhovory se švédskou firmou Sobi o společných projektech. Všem sponzorům patří obrovský dík!

Na závěr připomínáme, že stále běží projekt tzv. identifikátorů ve spolupráci s firmou BodyID. Ovšem jelikož Hemojunior ani Český svaz hemofiliků není doručovací službou, další objednávky budou odeslány až po Novém roce. Nezapomeňte však laskavě zaplatit podle instrukcí na webech obou organizací či v přiloženém dopise!

Hemojunior přeje všem, kteří pamatují hemofilické „retro“, i těm, kteří se s námi seznámili později, krásné Vánoce a v novém roce hlavně hodně zdraví, štěstí a pohody. A těšíme se na další osmnáctku!